Dečije foto tapete po meri -nove dečije tapete, omiljeni stil modernih mama.

24.sep.2020

Dečije foto tapete po meri -nove dečije foto tapete, omiljeni stil modernih mama.

Dečije foto tapete po meri predstavljaju naš najveći i najodgovorniji izazov. Zajedno sa vama i vašim željama stvaramo prostor iz snova za vaše mališane. Dečije tapete po meri lako se prilagodjavaju različitim stilovima i generacijama.

Najprodavaniji dečiji motiv

Pored funkcionalnog i bezbednog mesta, jako je bitno da prostor za igru vašeg deteta bude ispunjen ljubavlju i podstakne ga da sanja i mašta.

Foto tapete po meri pored vizuelnog efekta, akcenat stavljaju i na bezbednosti materijala i zaštiti životne sredine, naši materijali i boje su ekološke i bezbedne za korišćenje u zatvorenim prostorijama.

Neograničen izbor motiva dečijih foto tapeta po meri ispuniće očekivanja i onih najzahtevnijih.Retko koji prostor zavređuje toliko pažnje i posvećenosti kao uređenje dečije sobe. Mi smo tu da ispratimo sve faze odrastanja i želja.

Kroz dugogodišnje iskustvo, shvatili smo da je ovo prostor u koji se ulaže najviše truda. Moderno, digitalno doba donelo je  potrebu za estetskim savršenstvom, zato je pred nas i vas stavljen slozen i lako rešiv zadatak, izabrati pravu tapetu!

Sve što zamislite je moguće, izaberite omiljene superheroje, dizni drugare ili princeze, minimalistički skandinavski stil ili šumsku družinu.

Pored neograničenog izbora slika i štampe po vašoj želji, foto tapete po meri vam nude i veliki izbor najkvalitetnijih materijala, upoznajte se sa našim materijalima i izaberite pravi materijal za vas.

Omiljeni stil modernih mama, skandinavsko uredjenje. Skandinavska estetika, kao novi pravac u dizajnu enterijera, uspešno pronalazi svoj put i sve je više popularna i kod nas. U skandinavskim dečijim sobama funkcionalnost i dekoracija uspešno koračaju ruku pod ruku.

Sazveždje-minimalizam kao inspiracija

Bilo da izaberete crno-bele tapete, jak kolorit,nežne pastelne nijanse, efektne 3D foto tapete nećete pogrešiti. Važno je da izbor prija vašem oku i stilu. Pratite svoj osećaj i kreirajte prostor onako kako vi mislite da je najbolje za vaše mališane, a mi ćemo vam u tome pomoći.

Pratite nas na društvenm mrežama fototapetepomeri