Eco materijali

Znamo koliko vam je kvalitetan papir važan. Zato naš asortiman materijala nudi one dugotrajne, moderne i ekološke. Tri različite vrste materijala i četiri vrste tekstura obuhvataju one od najpristupačnijih do najekskluzivnijih. Od klasik, preko samolepljivih do reljefnih tapeta, u okviru kojih se nalaze teksture slame, kože, peska i 3D ispupčenja – sve mogu da se prilagode željenim slikama i motivima, tako da stvorite savršen izgled doma.

I poslednje, ali ne i manje važno – svi materijali su ekološki bezbedni, bez štetnih komponenti i isparenja. Jer je od toga da dom bude lep, jedino važnije da bude zdrav. U nastavku saznajte više o našim materijalima i teksturama:

ekološki bezbedni materijali

izvanredna živost boja

štampa oštre, visoke rezolucije u svim dimenzijama

jednostavno postavljanje tapeta uz uputstvo step by step

lako održavanje tapeta uz brisanje vlažnom magičnom krpom

Klasik foto-tapete

Klasik foto-tapete su papirne, ravne, mat, blueback 115 g sa plavom pozadinom. Podloga je namenjena za digitalnu štampu velikih formata. Odličan i kvalitetan otisak štampe koji se brzo suši i lako postavlja. Prilikom postavke radi se preklop od 1 cm, nanošenjem lepka na samu pozadinu tapete ona dobija elastičnost i lako se montira zatezanjem. Ova vrsta materijala namenjena je zidovima. Lepak za postavljanje dobija se uz tapet, na vodenoj je bazi, bez mirisa. Tapete se održavaju vlažnom magičnom krpom.

Samolepljive, plastificirane foto-tapete

U pitanju su samolepljive, plastificirane foto-tapete 135g, bele površine, a mogu biti i sjajne ili mat. Imaju jaku otpornost na ogrebotine i vodu. Pored postavljanja na zidove, samolepljive foto-tapete mogu da se koriste na drvenim, staklenim površinama, kao i na pločicama. Boje su postojane i vodoperive, a tapet se postavlja sa preklopom od 1cm, uz lepak koji je gratis uz tapet, na vodenoj bazi i bez mirisa.

Samolepljiv Tapet 1
Samolepljiv Tapet 2

Reljefne foto-tapete

Nova linija reljefnih materijala ujedno je i najekskluzivnija. Pruža visok kvalitet, 250g poluplastificirani papir, kao i najfinije strukture slame, kože, peska i 3D ispupčenja koje se nalaze na prednjoj strani tapeta. Namenjene su zidovima, održavaju se vlažnom magičnom krpom. Postavljaju se bez preklopa, lepkom koji se dobija uz tapet, na vodenoj bazi, bez mirisa.

Struktura pesak tapeta

Struktura pesak tapeta

Pesak tapet

Pesak tapet

Struktura kože materijal

Struktura kože materijal

Koža tapet

Koža tapet

Struktura slame materijal

Struktura slame materijal

Slama tapet

Slama tapet

Pogledaj naš ekološki sertifikat