EkoStandard Materijali

Znamo koliko vam je važan kvalitet materijala. Zato naš asortiman nudi trajne, moderne i ekološki prihvatljive opcije. Pet različitih vrsta materijala za izradu foto tapeta kao i široku kolekciju motiva po vašoj meri. Naša ponuda obuhvata klasične, samolepljive i reljefne tapete, s teksturama poput peska, kože i kanvas reljefa prilagodljivih vašim slikama i motivima za savršen izgled doma.
Svi naši materijali su ekološki bezbedni, bez štetnih komponenti i isparenja, Jer je za nas zdravlje doma jednako važno kao i njegov estetski izgled. Za više informacija o našim materijalima i teksturama, nastavite čitanje ispod.

ekološki bezbedni materijali

izvanredna živost boja

štampa oštre, visoke rezolucije u svim dimenzijama

jednostavno postavljanje tapeta uz uputstvo step by step

lako održavanje tapeta uz brisanje vlažnom magičnom krpom

Klasik foto-tapete

750 RSD / m2

Naše klasik foto-tapete izrađene su od papira, ravne su i matirane, težine 115 g sa plavom pozadinom. Ova podloga je idealna za digitalnu štampu u velikim formatima, pružajući izuzetno kvalitetan otisak koji se brzo suši i jednostavno postavlja. Prilikom postavljanja preporučuje se preklop od 1 cm; nanošenjem lepka direktno na pozadinu tapete dobija se elastičnost koja omogućava lako zatezanje i montažu. Ovi materijali su posebno dizajnirani za zidove, a lepak za postavljanje, koji se dobija uz tapetu, baziran je na vodi i bez mirisa. Tapete se održavaju jednostavno - dovoljna je vlažna krpa za čišćenje.

Samolepljive, plastificirane foto-tapete

1000 RSD / m2

sa dodatnom plastifikacijom 1450 RSD / m2

Naše samolepljive, plastificirane foto-tapete su izrađene od 135g papira, dostupne u beloj boji mat strukture. Karakteristično je da se samolepljiv foto tapet osim za zidove, može koristiti i na drvenim, staklenim ravnim površinama te čak i na pločicama. Dodatnom laminacijom (plastifikacijom) tapet je izuzetno otporan na ogrebotine i vlagu te je tako dealan za kuhinju. Boje su trajne i vodootporne. Prilikom postavljanja preporučuje se preklop od 1cm. Lepak se nalazi na samoj tapeti.

Kuhinjske tapete nisu deo standardne online prodaje i sve informacije možete dobiti putem kontakta.

Nova Linija Reljefnih Materijala:
Pesak, Koža, Kanvas

1350 RSD / m2

Naša nova linija reljefnih materijala predstavlja eskluzivni izbor za izradu vama omiljene foto tapete. Pružajući visok kvalitet, izrađene su od 250g poluplastificiranog papira sa najfinijim strukturama kao što su pesak, koža i kanvas strukture na prednjoj strani tapeta. Ove tapete su namenjene za zidove i održavaju se jednostavno vlažnom krpom. Postavljaju se bez preklopa, uz lepak na vodenoj bazi koji se dobija uz tapetu, bez mirisa. Isto tako ove strukture tapeta su najprodavanije zbog svoje jednostavnosti održavanja i postavljanja, te se mogu lako prilagoditi vašoj odabranoj slici.

Pesak
Koža
Kanvas

Vidi uživo

Ako želite da vidite naše materijale uživo, pozivamo vas da zakažete dolazak
u našu štampariju u ulici Paunova 8a na Banjici.

Zakažite dolazak
Stručna instalacija tapeta

Montaža standardnih tapeta po meri

Instalacija tapeta zahteva stručnost i pažnju kako bi se postigao besprekoran rezultat.

Ponosimo se time što vam možemo pružiti vrhunsku uslugu prilikom kupovine vase omiljene foto tapete po meri. U ponudi imamo i montažu naših tapeta koja je brza, profesionalna, osiguravajući da vaši zidovi dobiju savršen izgled u najkraćem roku. Cena montaže po m2 je 600 RSD (van teritorije Beograda dodatno se naplaćuju putni troškovi) i svaki naš projekat dolazi sa jednogodišnjom garancijom što vam daje dodatni mir i sigurnost.

Pogledaj naš ekološki sertifikat

Pozovi