Politika privatnosti

Pristupanjem sajtu fototapetepomeri.rs, Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u politici privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta.

Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladi sa Politikom privatnosti.

Fototapetepomeri.rs sajt je u vlasništvu firme FOTO TAPETE PO MERI, sa matičnim brojem 111085252 i sedištem u dr Drage Ljocić br. 5, Karaburma, Beograd.

 
Prilikom popunjavanja newslettera i formulara na kraju porudžbine na sajtu fototapetepomeri.rs, Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:

Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online porudžbine se nalaze u odeljku Uslovi korišćenja.

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem kontakt formulara ili na dejan.ilic@fototapetepomeri.rs