Premium materijali

Predstavljamo Vam našu najluksuzniju kolekciju premium tapeta koja će
vaš prostor pretvoriti u pravu oazu elegancije.

Jedna od ključnih odlika naših tapeta jesu materijali i boje.

Kao brend koji se ponosi svojom posvećenošću kvalitetu, za izradu tapeta koristimo UV štampu koja omogućava visokokvalitetan i precizan prenos dizajna na tapetu, pružajući izuzetno bogate boje, detalje i teksture.

Jedna od ključnih karakteristika naših tapeta jesu materijali i boje, koje su u potpunosti ekološki bezbedne, bez štetnih komponenti i isparenja.

Premium tapete

Kao brend posvećen stvaranju inspirativnih enterijera, ponosno Vam predstavljamo našu najluksuzniju kolekciju premium tapeta koja će vaš prostor pretvoriti u pravu oazu elegancije.

Bez obzira na to da li želite da transformišete svoju dnevnu sobu, spavaću sobu, kancelariju ili bilo koji drugi prostor, naše premium tapete će vam pomoći da postignete savršen balans između stila, luksuza i udobnosti.

Koristimo ekološki bezbedne materijale i boje, bez štetnih komponenti i isparenja.Pogledaj više
Stručna instalacija tapeta

Montaža premium tekstilnih tapeta.

Instalacija premium tekstilnih tapeta zahteva stručnost i pažnju kako bi se postigao besprekoran rezultat.

Naši montažeri imaju iskustvo u radu sa premium tapetama i pružaju profesionalnu montažu koja osigurava pravilno postavljanje tapeta na zid. Pažljivo rukuju sa delikatnim materijalima i primenjuju odgovarajuće tehnike kako bi postigli vrhunski estetski izgled.

Uz našu montažu, možete biti sigurni da ćete postići profesionalne rezultate.

ekološki bezbedni materijali

izvanredna živost boja

štampa oštre, visoke rezolucije u svim dimenzijama

jednostavno postavljanje tapeta uz uputstvo step by step

lako održavanje tapeta uz brisanje vlažnom magičnom krpom

Premium Tekstil
Premium Tekstil2

Premium tekstil

Premium tekstilne tapete 147g izrađene su od visokokvalitetnog PVC free netkanog materijala sa obloženom površinom nalik tkanini. Uz našu savremenu tehnologiju UV štampe i profesionalnom montažom garantujemo odlične rezultate.

Premium reljef

Reljefne premium tapete 330gr dolaze sa grubom strukturom i papirnom pozadinom. Namenjene su za izradu aplikacija koje će uneti živost u izgled vašeg prostora. Koriste se za unutrašnju dekoraciju zidova stambenih i drugih prostora. Jednostavne su za održavanje i otporne na nežnije pranje i brisanje tapeta vlažnom krpom.

Premium Reljef
Premium Reljef2
Pogledaj više